måndag 4 januari 2010

50%- 70% rea pa hela höstens och vinterns kollektioner

Nu sänker vi priserna ännu mer!!
50 % rabatt pa hela höst/ vinter kollektionerna fran Odd Molly, Hunky Dory, Le temps de cerises, Loft och Superdry!
Missa inte era favoriter...
Maila oss om ni vill handla till contact@ninabrodin.com
Skriv Blogg i ämnesraden sa att mailet inte kommer bort!

4 kommentarer:

 1. Kul att du har rea, men var ser jag vad du säljer?
  Gunilla

  SvaraRadera
 2. Hejsan Gunilla!
  Skrolla ner lite pa sidan sa ser du bade hunky dory och odd molly rean!
  allt pa 50%!!

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Tack för suverän service och snabb leverans! Jättenöjd igen!

  Dock undrar även jag var jag kan hitta kläderna ni har på webben. Jag vill ofta gå in och kolla om ni fått i nyheter och även se alla rea osv men jag kan bara se den sidan som kommit till mig på mailen.

  I telefon när jag beställde mina Odd Molly tipsade ni om Hunkydory-plagg också men de kunde jag aldrig gå in och titta på. Kan ni skriva ut länken till kläderna/butiken. När man klickar på en text som tex "nu har vi 50% rea" så kommer man inte till några kläder utan får bara se texten.... Jag förstår inte.

  Lilla L

  SvaraRadera
 4. ga in pa huvudsidan till bloggen;
  http://ninabshop.blogspot.com
  sen kan du antingen skrolla ner eller klicka pa lankarna i hogra sidan och dar komma direkt in pa varje inlagg!
  da valjer du det som intresserar dig!
  jag kommer under dagen lagga in nya bilder pa inkommna varkollektionerna!!

  Hor av dig om du har ytterligare fragor!

  Caroline

  SvaraRadera