fredag 17 juni 2011

Min Nina B. stil- My Nina B. Style - Mi Estilo Nina B.


Njut av hela artikeln från i-marbella.com här:  http://i-marbella.com/News/news/my-nina-b-style-1"Min Nina B stil! 16-06-2011
Som varje torsdag, är mitt tips för dagen att aldrig sluta vara vackra och skina, med ett leende och naturligtvis .... ditt första shopping stopp måste vara Nina B! Jag älskar det!
Jag måste säga att Nina B är en av mina favorit butiker i Marbella, idealiskt för självständiga kvinnor som har sin egen personlighet och fri själ. Denna kolumn går till dem alla! Och naturligtvis till alla romantiska och drömmande tjejer! Precis som jag!
I den här butiken hittar du massor av märken och stilar ... Street Style, Boho-chic, Casual, Hippie, Lady, Vanguard ... och en mängd olika stilar för kvällen, med mer avancerade funktioner och en touch av originalitet, eftersom Nina är alltid skrider över gränserna!
Tyger: Mjuk ekologisk bomull, siden och skinn!!
I min första kolumn, måste jag erkänna att de flesta av mina kläder var från Gypsy05, och naturligtvis alla är mina! Det kan min planbok skriva under pa !.... Men återigen, det finns nagot för alla! Men innan jag presenterar denna veckas styles, låt mig presentera Nina Brodin och hennes Fashion Boutique:
Nina är född i Sverige, där hon drev en skönhetssalong i över 20 år. Därfter flyttade hon till Marbella, för ca 7 år sedan för att börja ett nytt liv och ett nytt projekt. Galen i mode och ett "Fashion Victim" började hon att fråga om varumärken och butiker i Puerto Banus och dess omgivningar, men med en känsla av att inte helt identifiera sig med modet som fanns tillgängligt. Så hon tog steget och kom upp med idén om att öppna sin egen butik, vilket speglar hennes stil och med märken som man inte finner någon annanstans!
Brands från USA, London, Italien, norra Europa, Skandinavien osv. 
tex. Odd Molly, GYPSY05, Twenty8Twelve (av S. Miller), TCN, Johnny Was, Maison Scotch, Ralph Lauren, H.Eich, Escapulario (tillbehör) Hunky Dory, Campomaggi (väskor) aPAIR (skor), DITA (solglasögon). .. .. osv ....
Så tjejer, missa inte rean på NINA B, de har redan börjat och nu är det dags att hitta det du letar efter! Klänningar, shorts, denim, bälten, väskor, skor, mm ....
I den här artikeln presenterar jag  några av sommarens kollektioner 2011, stilar och modeller som är "inne" här och utomlands och du bör åtminstone komma in och prova nagra av dem!
Du kommer att hitta unika plagg och vad som är viktigast ....
Det finns ingen åldersgräns!
Vänta inte med att hitta din Nina B stil !!!!!
Modell och stylist: Sandra del Río - TEL 616002353
Fotograf:  Eva Nilsen fran Casting Marbella - TEL 639136361
Hår och makeup: Eva Velasco - TEL 6 22721023
Klänningar & Tillbehör:
Boutique NINA.B: C / Las Malvas 62.
(Kasinobyggnaden) Tel: 952 90 70 20 ".


Enjoy the full article about NINA B. from i-marbella.com here:  

http://i-marbella.com/News/news/my-nina-b-style-1

"My Nina B Style!!!

16-06-2011


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar